Concept Diary #5 en #6: Story

Inleiding

Deze 2 weken waren nogal ingewikkeld over hoe ik de rest van dit project moet gaan doen. Ik was al snel begonnen aan het modelleren van boeken en dat mislukte nogal. De vorige week is geskipped omdat er niet genoeg progress is gemaakt.

Feedback Wouter

Dus ik liet m’n werk zien aan de groep en kreeg als belangrijkste feedback dat ik meer moet werken aan het verhaal en hiervoor een storyboard/moodboard voor te maken. Dat heb ik gedaan en heb het verhaal verteld aan de rest van de groep. Ze zagen het verhaal wel voor zich alleen moest ik kijken welk tactiek ik ga gebruiken voor het modelleren van het objecten.

Storyboard

In het storyboard word een verhaal verteld over een persoon die moet kiezen tussen wisdom en zijn telefoon. Hieruit komt een conflict. De 2 objecten vliegen en zijn computer generated. Alle inspiraties voor dit verhaal zijn eerder vernoemd.

Volgende week

Volgende week ga ik aan de slag om deze verhaal verder toe te passen aan mijn video.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *