DAAN OFFERMAN | WEEK 5 | VERZAMELINGEN

Wat begon als een week vol goede moed om weer aan de slag te gaan met mijn project, eindigen in een super stressvolle tijd.

 

 

 

 

 

Maandag heb ik van Caro samen met wat anderen uit de klas een cursus gehad om te werken met een spiegelreflex camera. Dit was erg leuk! Een skill die ik graag goed onder knie wil krijgen. Helaas verliep de rest van de week minder leuk.

Afgelopen week kreeg een van mijn huisgenoten last van corona symptomen. Na een test bleek hij positief te zijn voor het virus. Zijn vriendin die bij hem was werd een dag later getest en werd kreeg dezelfde uitslag. Zij zitten nu samen op zijn kamer in quarantaine. Na een aantal belletjes met de GGD werd er iets meer duidelijk voor ons huis wat we nu verder moesten doen. De aankomende 10 dagen moet iedereen binnen blijven. Nu valt voor één iemand ontbijt, lunch, avondeten en de afwas doen nog wel mee. Alleen kregen steeds meer huisgenoten klachten en ben ik op dit moment van de 8 man die hier woont de enige zonder corona klachten. De afgelopen dagen heb ik dus ervoor gezorgd dat iedereen op zijn kamer kon blijven door de boodschappen te doen en iedereen te voorzien van eten… best hectisch allemaal. Niet bepaald veel tijd voor school gehad. Het is nu vrijdag en ik probeer af en toe wat te doen voor school. Hopelijk knappen mijn huisgenoten volgende week een beetje op en heb ik weer wat meer tijd en concentratie voor andere dingen. Niet bepaald een lekkere week dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *