Matthew Winckler | Week 5 | Proces | Experiment

Visuele beschouwing

Uiteindelijk is mijn onderwerp na aanleiding van mijn vorige feedback veranderd in Visueel Beschouwing. Hiermee wild ik juist meer visueels laten zien in plaats van uitleggen waarop wij bepaalde dingen of beelden willen zien. Ik had later een feedback moment met caro en de team om mijn proces te laten zien.

Tijdlijn van trend en Feedback

Ik had vervolgens mijn onderwerp en doel uitgelegd aan Caro. Zij vond dat ik het inderdaad mijn onderwerp moest kaderen. Maar vond het idee goed specifiek voor wie het gemaakt moest worden. Dat zijn dus startende ontwerpers of diegene die inspiratie nodig hebben. Ik legde aan haar voor om in trends de voor of nadelen te laten zien, Maar ze vond dat ik niet zo zeer daarop moest focusen. Maar meer wat is er van meegenomen naar de toekomst. Wat word nog steeds gebruikt Extra vragen die naar mijn hoofdvraag geplaats kan worden. Ik had ook uitgelegd dat ik mijn eindproduct wil animeren aangezien ik daarin wil verdiepen.

Het was handig om te beginnen aan een storyboard. Wat en hoe wil ik precies vertellen. En experimenteerd met moodboards. Maak een moodboard voor trends. Kies specifieke uit wat razend is en zoek daarop bronnen en resultaten.

Hologram test

[aesop_video src=”self” hosted=”https://cmdstudio.nl/studio-sem-08a-20/wp-content/uploads/sites/8/2020/10/WhatsApp-Video-2020-10-05-at-10.20.07.mp4″ align=”center” disable_for_mobile=”on” loop=”on” controls=”on” mute=”off” autoplay=”off” viewstart=”off” viewend=”off” show_subtitles=”off” revealfx=”off” overlay_revealfx=”off”]

Expert

Helaas was de interview met wie ik deze week had gepland niet instaat om online te komen. Aangezien hij getest werd en afwachtende voor corona.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *