Week 6 ‘Geluk’

Deze week heb ik feedback gekregen op mijn idee van het filmpje in combinatie met het gelukspoppetje. Juri vroeg zich af of het niet ook interessant zou zijn om te kijken naar een abstractere uitwerking van het filmpje. Hier kreeg ik van Anne-ruth en Dominique nog tips van bepaalde manieren om dit uit te werken.

 

Inspiratie abstracte verspreiding van het ‘goede gedrag’.

 

Experimenten

[aesop_video src=”self” hosted=”https://cmdstudio.nl/studio-sem-08a-20/wp-content/uploads/sites/8/2020/10/WhatsApp-Video-2020-10-06-at-10.35.28.mp4″ align=”center” disable_for_mobile=”on” loop=”on” controls=”on” mute=”off” autoplay=”off” viewstart=”off” viewend=”off” show_subtitles=”off” revealfx=”off” overlay_revealfx=”off”]

[aesop_video src=”self” hosted=”https://cmdstudio.nl/studio-sem-08a-20/wp-content/uploads/sites/8/2020/10/WhatsApp-Video-2020-10-06-at-11.14.51.mp4″ align=”center” disable_for_mobile=”on” loop=”on” controls=”on” mute=”off” autoplay=”off” viewstart=”off” viewend=”off” show_subtitles=”off” revealfx=”off” overlay_revealfx=”off”]

[aesop_video src=”self” hosted=”https://cmdstudio.nl/studio-sem-08a-20/wp-content/uploads/sites/8/2020/10/waterdruppelss.mp4″ align=”center” disable_for_mobile=”on” loop=”on” controls=”on” mute=”off” autoplay=”off” viewstart=”off” viewend=”off” show_subtitles=”off” revealfx=”off” overlay_revealfx=”off”]

Feedback:

Film zonder mensen minder inspirerend. Leuker als je de mensen echt volgt. De abstracte versie vertelt een minder sterk verhaal.

Hoe kom je aan het poppetje? Ik zou het niet zo snel kopen. Misschien dat je t ergens kan pakken. (openbare plek) Of juist vinden. Net zoals een fles waar flessenpost inzit (magisch). Of in een machine. Waar je normaal ook cola uit kan halen. Met bijvoorbeeld gratis is erop zodat mensen het wel willen pakken. Of bijvoorbeeld mensen triggeren door er bijvoorbeeld bij te zetten : 90 procent pakt dit niet.

Hoe zorg je er voor dat ik dat poppetje pak? Bijv op het poppetje schrijven: maak mij open. Of bijvoorbeeld van glas of plastic maken. Dan zie je het briefje erin zitten.

Caro: Misschien interessant om het olievlek effect  echt te beleven, er midden zitten. Denk aan allemaal schermen om je heen, dat er steeds meer aangaan. Dat je in de olievlek zit. Wat abstracter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *