Week 5: Moodboard expo

Moodboard

Week 5: Expo-voorbereidingen

Omdat mijn onderzoek al ten einde loopt ben ik mijn deze week gaan focussen op het voorbereiden op de Expositie om deze tot een zo duidelijk mogelijk perspectief te schetsen van het gevoel wat ik voel tijdens een ‘game-sessie’.

Moodboard

Deze week heb ik een begin gemaakt aan het moodboard waarin ik wil laten zien van welke aspecten ik tijdens de expositie gebruik van wil maken, daarbij heb ik de bijbehorende gevoelens in foto’s afgebeeld.

Volgende Stap

Mijn volgende stap is het schetsen en gedaitalleerder uitwerken van het moodboards om zo een echte expositie te creëren. Waarbij ik laat zien hoe ik mijzelf wil plaatsen, erover nadenken waar ik mijzelf zou plaatsen als ik wel de mogelijkheid had op alle plaatsen in de wereld, dus een museum, een plein, een openbaar gebouw of een andere zelfbedachte locatie.

Daarnaast ben ik erachter gekomen dat ik nu onderzoek wil doen naar deze locatie, zodat ik duidelijk krijg op welke locatie de doelgroep het meest rondloopt. Ik zoek (jonge) gezinnen, waarbij de ouders nog invloed kunnen uitoefenen op hun kind, omdat ik er echt voor wil zorgen dat wat ik doe positieve invloed heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *