Concept diary #7: Start post-productie

Het is voor mij duidelijk hoe ik mijn eindwerk wil presenteren.

Ik ga drie beelden maken van scene’s uit mijn fictieve wereld Bearth. Deze beelden ga ik ondersteunen door middel van een verhaal lijn en een soundscape. Ik wil mijn drie beelden tentoonstellen in posters van 40×50 cm dit formaat is net iets groter dan A3. Om de posters representatief te maken zal ik deze tentoonstellen in foto lijsten. Ook zal ik de verhaal lijn in een bijpassend font uitprinten en netjes plaatsen in een foto lijst. De uitgeprinte beelden zal ik nog bewerken met verf om extra sfeer over te brengen bijvoorbeeld bloed druppels die lijken op echt bloed.

Tot slot zal ik een koptelefoon meenemen naar de expositie om deelnemers mijn soundscape te laten luisteren. Door  het lezen van de verhaal lijn en horen van de soundscape is het de bedoeling dat deelnemers zelf al gaan fantaseren hoe deze wereld eruit ziet. De beelden die ik heb gemaakt zijn mijn visie over de fictie wereld.

Ik heb nu de beelden kleur gegeven en ik ben nu bezig om details en diepte-gang zichtbaar te maken.

[aesop_image img=”https://cmdstudio.nl/studio-sem-01-d-20/wp-content/uploads/sites/60/2021/06/Poster-1-kleur_Tekengebied-1.png” panorama=”on” align=”center” lightbox=”on” captionsrc=”custom” captionposition=”left” revealfx=”off” overlay_revealfx=”off”]

[aesop_image img=”https://cmdstudio.nl/studio-sem-01-d-20/wp-content/uploads/sites/60/2021/06/Poster-2-kleur.png” panorama=”on” align=”center” lightbox=”on” captionsrc=”custom” captionposition=”left” revealfx=”off” overlay_revealfx=”off”]

Ik wil het paard en de konijn de zelfde textuur geven als het hert zodat het lijkt of ze een vacht hebben. Ik denk dat de hoofden goed herkenbaar zijn maar ik wil alsnog meer details uitwerken om de beelden perfect te maken.

Op de soundscape heb ik nog geen feedback gehad van een expert. Hier zal ik aan de hand van de feedback ook nog een keer op itereren voor de eind expositie.

[aesop_audio title=”Soundscape Bearth” src=”https://cmdstudio.nl/studio-sem-01-d-20/wp-content/uploads/sites/60/2021/06/Soundscape-Bearth.mp3″ loop=”on” viewstart=”off” viewend=”on” hidden=”on”]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.