Concept diary #week 4 en 5

Concept diary week 4: In deze week ben ik aan de slag gegaan met onderzoek doen. Ik wilde graag aan paardenliefhebbers de vraag stellen wat voor hen de magie van paarden betekent, zodat ik er een goed beeld van krijg. Ik heb zelf wel een definitie, maar andere paardenliefhebbers kunnen een hele andere definitie hebben. […]

Lees meer "Concept diary #week 4 en 5"

Concept diary #week 2 en 3

Concept diary week 2: Om met seminar te kunnen beginnen moest ik eerst een onderwerp kiezen. Tijdens seminar ga je een persoonlijke fascinatie omzetten in een professionele creatieve zoektocht. Daarom ben ik gaan noteren wat mijn interesses zijn. De interesses die ik genoteerd heb zijn fotografie, documentaire, politie en paarden. Na een gesprekken met mijn […]

Lees meer "Concept diary #week 2 en 3"

Concept Diary #week 6

De feedback die ik tijdens het feedbackmoment heb gekregen is dat ik vooral moest gaan beginnen met zelf foto’s maken. Ik had nu goede collages gemaakt waar beelden zonder en met paarden te zien zijn, maar nu moest ik zelf beelden gaan maken. Ik heb heel erg veel foto’s gemaakt en zal hieronder een aantal […]

Lees meer "Concept Diary #week 6"

Concept Diary #5 en #6: Story

Inleiding Deze 2 weken waren nogal ingewikkeld over hoe ik de rest van dit project moet gaan doen. Ik was al snel begonnen aan het modelleren van boeken en dat mislukte nogal. De vorige week is geskipped omdat er niet genoeg progress is gemaakt. Feedback Wouter Dus ik liet m’n werk zien aan de groep […]

Lees meer "Concept Diary #5 en #6: Story"

Week 6 – proefdruk

Deze week heb ik het eerste hoofdstuk voorzien van opvallende woorden. [aesop_video src=”self” hosted=”https://cmdstudio.nl/studio-sem-01-d-20/wp-content/uploads/sites/60/2021/05/Untitled_Artwork.mp4″ align=”center” disable_for_mobile=”on” loop=”on” controls=”on” mute=”off” autoplay=”off” viewstart=”off” viewend=”off” show_subtitles=”off” revealfx=”off” overlay_revealfx=”off”] Naast het vormgeven van de woorden ben ik onderzoek gaan doen naar de lopende tekst. Op internet heb ik gekeken welk lettertype plezierig is om te lezen. Ik kwam uit […]

Lees meer "Week 6 – proefdruk"