Concept Diary #week 6

De feedback die ik tijdens het feedbackmoment heb gekregen is dat ik vooral moest gaan beginnen met zelf foto’s maken. Ik had nu goede collages gemaakt waar beelden zonder en met paarden te zien zijn, maar nu moest ik zelf beelden gaan maken.

Ik heb heel erg veel foto’s gemaakt en zal hieronder een aantal laten zien:

Tijdens het feedbackmoment met Wouter, Alec, India en Roy heb ik verschillende foto’s laten zien die ik gemaakt heb. Ik heb veel feedback ontvangen. Zo heb ik van Alec de feedback ontvangen om te kijken of ik de foto’s zo kan bewerken dat het paard eerst zwart-wit is en de omgeving in kleur en daarna het paard in kleur en de rest in zwart-wit zodat de aandacht steeds meer de aandacht naar het paard gaat. Verder heb ik de feedback gekregen om te kijken naar hoe ik mijn expositie wil doen. Alec kwam met het idee te doen om in adobe aero te kijken zodat ik 4 foto’s in 3d kan doen en je dan om de foto’s kan heen lopen. Verder kreeg ik nog de feedback om 2 foto’s te mengen. 1 niet paarden foto en 1 paarden foto.

 

De feedback die ik van Wouter kreeg is om te kijken naar een 3 luik waarvan 1 foto een paardenfoto is en 2 foto los staan van paarden. Ook kreeg ik de feedback om te kijken of ik het paard kan vermenselijken. Ik had onderstaande foto al gemaakt en die vond Wouter interessant.

Ik moest dus gaan kijken of ik menselijke trekken naar voren kan brengen. Tot slot kreeg ik de feedback om te kijken of ik alle zintuigen kan gebruiken om de magie van paarden nog beter over te brengen.

 

Vrijdag heb ik tijdens de oefen expo ook feedback gekregen. Ik heb tijdens de oefen expo ook aan Riswan gevraagd of hij als hij bepaalde foto’s zag begreep welke magie er naar voren kwam. Dit kwam redelijk naar voren dus daar was ik blij mee. De feedback die ik heb gekregen tijdens de oefen expo is dat ik meer de mens erin moet betrekken. Zo vond Riswan de volgende foto mooi:

De feedback die ik heb gekregen tijdens de oefenexpo was dat ze meer de ervaring willen zien die de mens meemaakt. Zoals de wind door je haren tijdens het rijden. Verder gaven zij mij nog ideeën voor geuren die ik zou kunnen gebruiken, zoals de lucht van de zoute zee of het bos.

 

Met al deze feedback ga ik volgende week aan de slag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *