Concept Dairy, week 4: Mijn Ideale Landschap

Week 4:
In de meivakantie ben ik verdergegaan met experimenteren, dit keer met acryl verf. Voordat ik aan de slag ben gegaan met de verf, heb ik eerst inspiratie gezocht voor abstracte kunst, via Pinterest en daar een moodboard voor gemaakt. Als feedback van week 3 heb ik onderzoek gedaan naar ‘The golden hour’ omdat dat iets is wat mij altijd gefascineerd heeft. Ik heb daar research over gedaan en een moodboard voor gemaakt.

1. Moodboard abstracte kunst

2.Moodboard Golden Hour

Ook wilde ik deze week aan de slag gaan met realistische kunst, vooral landschappen. Na een paar video’s van Bob Ross, heb ik een paar technieken uitgeprobeerd en ben ik een landschap gaan namaken in mijn dummy. Het is nog niet gelukt op de manier dat ik in mijn hoofd had maar hiervoor moet ik meer oefenen. Na mijn Pinterest zoektocht voor inspiratie naar abstracte kunst, ben ik ook daarmee aan de slag gegaan in mijn dummy.

3.Experiment landschap

4.Experiment abstracte kunst

Voor week 5 wil ik vooral gaan uitzoeken wat ik wil voor de expositie aan het einde van het blok, in welke vorm en hoe ik het ga neerzetten. Ik wil mij meer gaan focussen op wat mijn ideale landschap is en wat daarvoor nodig is om te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *