NOT JUST A TSHIRT. – Concept diary week 6

Week 6

Deze week ga ik bezig met een nieuwe stijl van design. Deze stijl maakt gebruik van hoge contrasten foto’s zodat dit makkelijk te zeefdrukken is. Vorige week heb ik mij bezig gehouden met een getekende stijl en heb ik ook het idee voor de collectie opgesteld. Hierbij had ik al wat ideeën voor ontwerpen.

Design 1

Voorbeelden zoeken

Het eerst waar ik me mee bezig hield was het zoeken van voorbeelden op Pinterest. Hier had ik wat voorbeelden gevonden en dingen die ik erin wilde verwerken. Zo vond ik graffiti bijvoorbeeld heel vet eruit zien.

Schetsen

Ik heb vaak in mijn hoofd best vette ideeën of ik heb een vette tekst maar ik weet niet hoe ik het moet vertalen naar een design. Dit keer wist ik redelijk wat ik wilde maken. De collectie draait natuurlijk om het samenbrengen van creatievelingen en het inspireren je creativiteit te uiten. Een van de grootste angsten voor iemand die creatief bezig wilt zijn is zon saai kantoor met van die hokjes waar je van 9 tot 5 doorbrengt en dan tussen de middag even kletst bij de koffieautomaat. Ik en veel anderen moeten er niet aan denken daarom kwam ik al snel op de tekst “Beware of cubicles”. Hier heb ik toen deze schets bij gemaakt:

Omzetten in design

Na dat ik het design na heb gemaakt van de schets heb ik nog wat kleine dingen aangepast. Dit zou het ontwerp worden voor op de achterkant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *